Entrega Guardons a l’Esport Català 2016

El passat dimecres dia 7 de juny del 2017 tres dels nostres socis varen tenir l’oportunitat de recollir aquest premi que tanta il.luisó ens va fer ser un  dels 141 projectes presentats i 21 guardonats.

Un guardó que ens dona moltes forces a continuar treballant per fer de Quart un poble millor, un reconeixement a la feina ben feta, als grans reptes, activitats de tota mena i per tohom que hem dut a terme de la millor manera possible. Malgrat a  que els nostres recursos, desde un inici, sempre han estat molt deficients, però amb il.lusió, motivació, treball en equip i la superació de tot un poble juntament amb l’ajut d’ empreses privades que desde el principi han cregut en aquest projecte i hem ha estat prossible fer-ho realitat.

El nostre porjete ha estat guardonat en la categoria de Patrocini i Mecenatge. Un guardó resultat d’un dels projectes més abiciosos que varem dur a terme al 2016, aquest projecte va ser la participarció de més de 60 persones a l’Oncotrail 2016. Un repte amb MAJÚSCULES en es seus quatre costats.

ESPORTIVAMENT varem assumir el repte de formar a aquest ampli grup de persones per fer repte esportiu de 100kms amb un desnivell important, activitat que no està a l’abast de qualsevol persona. I el repte era majúscul perque teniem algun participant que no habia fet mail ni 5kms, però amb l’actitut que ens caracteritza, l’esperit de superació,  amb constància, entrenament i entusiasme, tots ells varen fer la sortida amb condicions d’assolir el repte i amb nota.

LA COL.LABORACIÓ i el compartir aquest repte, va ser total amb socis, no socis, veíns de Quart i rodalies, entitats del Quart i entitats de fora del poble, va ser brutal la col.laboració entre tots,  perque les dimensions del repte així ho requeria.

SOLIDARITAT el repte tenia una bessant molt important, que era poder recaptar 6.000€ per poder tenir accès a la participació, en concepte de donatiu per la Fundació Oncolliga Girona, organitzador de la prova esportiva. Va ser un treball de formigueta però una altre vegada,  l’actitud de tots el membres del equip, sense dubtar ni un moment, sense rendir-se mai, i l’ajuda d’empreses privades, ho varem fer realitat.

En resum, varem movilitazar tot un poble, joves, grans, homes, dones, nens, veíns, empreses, comerços del poble, entitats del poble, entitats veinals, etc per assolir el recapte més important que s’ha fet mai a Quart, per poder pendre la sortida el dia de la cursa, asoolir el repte de fer els 100kms en equip i que tohom finalitzes la prova amb una experiència brutal, que segurament, avui,  els ha fet millors persones.

Un repte històric que aquest any tornarem a repetir.

L’entrega dels Guardons varem gaudir de la presència de:

Secretari General del l’Esport de la Generalitat de Catalunya Gerard Figueres

Director General de la Funciació Privada del Esport Carles Combarros

Representant Territorial del Esport Josep Pujols i Romeu

Els quals també varen formar part del jurat que evaluaven els projectes presentats juntament amb el MH. President de la Generalitat Carles Puigdemont entre d’altres.

Realment per nosaltres com a entitat va estar una sorpresa amb MUJÚSCULES, ja que en només 24 hores,  redactar el projecte, plasmar tota la feina feta fins llavors, tots els objectius assolits, tots els pendents per assolir, totes les activiats, etc., no era una tasca fàcil, però si una cosa tenim tot l’equip de Fem a Quart, és que no coneixem la paraula impossible, actitut i superació  no ens va faltar per poder-ho presentar.

Ara és guardó que recau al poble de Quart i que fa que tots els que han participat en aquest projecte, el gaudeixin i es sentin partíceps i orgullosos de tenir un poble com el nostre, que per si no ho sabieu encara, MOLA MOLT!!! #QuartMola!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s