Crónica OncoSwim Skoda-QRTTeam by Pere Garcia

L’ONCOSWIM: UN REPTE PASSAT PER AIGUA

Ja fa una setmana que vam assolir l’últim repte! Un repte al qual no ens havíem enfrontat mai abans, però que després d’haver-lo viscut, tornarem a afrontar el proper any.

L’Octavi, l’Àngel, en David i en Pere tot i no haver aconseguit  nedar tots quatre junts abans de la prova es van llençar a la mar, convençuts que aquests 30 quilòmetres valdrien la pena nedar-los, per poder ajudar a recaptar fons per la lluita contra el càncer.

30 quilòmetres que poden semblar molts, però que no són res en comparació amb la distància i la duresa del recorregut que han de superar els malalts de càncer. L’ONCOSWIM és sinònim de repte, de superació, de lluita, de persistència però sobretot és sinònim d’equip!

Un equip, els integrants del qual treballen a la il.lusió per assolir el repte, arribant l’un, on no ho fa l’altre! Animant els uns, quan l’altre pateix els corrents, les onades o el mar de fons que posen la dificultat a cada braçada que ens acosta al final del repte.

En definitiva el QRTTEAM, el dissabte 17 de juny va intentar de nou, retre homenatge a tots aquells malalts i familiars de càncer en la lluita i la superació d’una prova que, vista la seva duresa, deixa molt enrere qualsevol repte al qual nosaltres vulguem fer-hi front.

L’ONCOSWIM, un repte que et fa viure l’Estartit, les Illes Medes, el Cap de Begur, el Far de Sant Sebastià, Tamariu, Llafranc, les Illes Formigues o Calella de Palafrugell des d’una altra perspectiva. Un repte viscut com etapes d’aquests 30km “non stop” que vistes des del mar, ens porten a concloure que vivim en un gran país!

Un gran país que té gent capaç d’organitzar sense descans esdeveniments solidaris. Un gran país que té gent que lluita sense respir per ajudar als qui més ho necessiten. I un país que, permeteu-nos la llicència, alguns que el dirigeixen no haurien de permetre, que una investigació contra el càncer depengués de la recaptació  d’una prova solidària.

Per tant, nosaltres continuarem! Perquè creiem fermament en els principis de la solidaritat! Perquè és aquest esperit el que impregna el #Femaquart! I perquè és precisament aquest esperit, el que està donant nom a tot un QRTTEAM que en aquesta ocasió, no va dubtar ni un sol instant a posar-se el neoprè, així com tampoc dubtarà en tornar a agafar la bicicleta o en tornar-se a cordar les sabates.

Només per acabar dir-vos que el que pretenia ser una crònica, acabarà essent una demanda! No parem! No parem!!! Cal seguir, seguir i seguir! Perquè un cop assolits els reptes, ens dóna la satisfacció de poder dir que formem part d’un poble solidari, capaç d’haver assolit l’ONCOTRAIL, l’ONCOBIKE i ara l’ONCOSWIM.

Quart, 26 de juny del 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s