L’ Entrevista: IVAN GUERRERO


Com et dius? Ivan Guerrero
Ets soci de Fem a Quart? No, però tinc en ment ser-ho.
IMG-20171126-WA0023

Aquí tenim el súper papi !!!

 

Com et definiries a tu mateixa? Què et fa diferent? Em considero una persona exigent, tossut i perseverant, alegre i sincer. 

Respecte a lo que em fa diferent… Crec que aquesta pregunta l’haurien de contestar aquells que hem coneixen… 😅😅  [Vinga vaaaaa !! Tots a escriure comentaris en el post doncs!!]
 
Quines són les teves passions? La família, la natura i el mon de l’automoció , aquest últim des de sempre ha estat molt present en mi, m’encanten els cotxes i motor en general!
20171126_201323

I córrer “un xic” també !!!!

Com t’ho manegues per combinar el “dia a dia” amb els teus hobbies? Jajajajaja… Imposible… Sempre falten hores, raó per la que últimament els camins i boscos de Quart no em veuen el pèl…

S’intenta treure alguna estona d’algun dia, suposo…

Explica’ns com ens vas conèixer… “Érase una vez”… Quan feia MTB em vaig apuntar a alguna cursa pels boscos de Quart. I així us vaig conèixer, més tard en algunes altres activitats vaig descobrir tot el que feu pel poble i la seva gent i ho vaig trobar genial!!
M’agrada implicar-me en algunes activitats pel poble, considero que Quart és un gran poble i hi ha molta gent que hi dedica molt perquè així sigui, però és clar, cal col.laborar-hi!! I nosaltres som “nous” a Quart per tant, és una manera també de conèixer a més gent del poble.

 

Què et va portar a fer-te soci i/o a participar de les activitats de #quartmola? Eren bones activitats i fetes des d’aquí mateix!

Què penses de Fem a Quart? Ho trobo una proposta súper interessant, és genial que hi hagi un grup d’aquestes característiques al poble, amb tanta bona gent i tant implicada!

Podem fer alguna cosa per a tu? Com creus que podríem millorar? Ara mateix tinc totalment deixat de banda el tema esport (fatal… fatal…) per tant, no seria el més indicat per proposar més coses quan no m’acabaria ni la més petita!! 😂😂😂
Ara en el meu cas potser un taller d’iniciació i des-oxidació estaria bé!!!

 

Tens en ment alguna activitat que trobis a faltar i que podríem organitzar? Doncs per ara no, considero que feu molt bona feina!
Tot i que… QRTDIVE!!??? Seria genial agrupar gent de Quart aficionada al submarinisme!!! [Eps en sabem d’un que quan ho llegeixi trigarà zero segons a dir que sí !!!]

 

IMG-20171126-WA0020

Possible impulsor del QrtDive?????

 

Tu has estat nominat per  en Pere Guinart i la pregunta que et vol fer és:

Si l’any vinent es fa equip per l’ONCOBIKE, m’agradaria participar-hi, t’animaries tu?

Hem sembla que per poder participar a l’OncoBike de l’any vinent, hauria de posar-mi ja… I l’any que ve s’hem planteja entretingut!!  😅😅 No sé jo….

 

Nomina a una persona que participi en les activitats de fem a Quart i que t’agradaria conèixer més: 

 

En FRANCESC CASAS !!!

Quina pregunta faries a aquesta persona?  (Haureu d’esperar a l’entrevista per saber quina pregunta és 😉 )

 

Una cosa que l’ Ivan no us ha dit és que a part d’exigent, alegre etc… És una persona súper compromesa !!!

Us explicarem una anècdota…

En la última Festa Solidària de l’ Esport necessitàvem voluntaris per poder cobrir diverses seccions i poder fer de la festa un gran dia per a tothom… D’un grup creat per als interessats en anar a córrer van sortir la majoria de voluntaris i, com no, va sortir ell !!

No el coneixíem (encara) i es va oferir a fer la secció de fotografia de les activitats esportives… Va crear una gran expectació, tothom volia conèixer a qui s’havia ofert a “treballar” unes hores de manera voluntària sense conèixer a ningú i perdent tot un matí del seu temps…

Aquell dia no només va fer unes fotografies fantàstiques, si no que tots nosaltres vam conèixer a una gran persona!!!

Aquell dia, Ivan, ens vas robar el cor a tots !!!!

 

IMG-20171126-WA0022.jpg

 

MOLTES GRÀCIES IVAN !!!

#Quartmola

 

Sense vosaltres, res d’això estaria passant !!

Per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres !!


Mail: femaquart@gmail.com  –   Facebook https://www.facebook.com/FemaQuart  – Twitter:@femaquart –  Instagram: @femaquart – Blog: https://femaquart.wordpress.com

Anuncis

Occasionally, some of your visitors may se

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s