Concurs d’Arròs Solidari per la Marató de TV3 Dimenge 17-12

L’ARRÒS SOLIDARI PER LA MARATÓ

17 de desembre de 2017 al Local Social de Quart

Si t’agrada l’arròs no et pots perdre l’oportunitat de participar a un esdeveniment com aquest!!  T’ho posem fàcil, tria qualsevol de les opcions que et proposem i col·labora amb La Marató de TV3.

 1. CONCURS D’ARRÒS: L’arròs és gentilesa d’Arròs Molí de Pals S.L. i serà proporcionat per l’organització. La resta dels ingredients i estris els poses tu. L’hora d’inici per preparar l’arròs, és a les 10:30h i ha d’estar fet a les  13h.  Consulta les bases del concurs a sota.
 2. FORMA PART DEL JURAT: Si no vols complicar-te però vols col·laborar amb la Marató passa’t a les 13:00h pel local Social de Quart, compra un tiquet de jurat (5€) i prova tots els arrossos. En acabar decideix quin és el que més t’ha agradat.
 3. ARROSSADA POPULAR: Vine a les 14:00h a dinar l’arròs solidari per la marató. El preu del plat d’arròs més pa és de 8€. Per les begudes tens servei de bar al mateix Local Social. Recorda que la finalitat és solidària!!!

INSCRIPCIONS A LES TRES ACTIVITATS A TRAVÉS DE: https://goo.gl/forms/QDmwsv4QrTzrRTzC3


BASES DEL CONCURS

En motiu de la Marató de TV3, femaquart convoca el I Concurs d’Arròs Solidari amb l’objectiu d’aplegar els ciutadans de Quart en una trobada solidària per la lluita contra les malalties infeccioses.

 1. Data: Diumenge, 17 de desembre de 2017.
 2. Lloc i hora: Local Social de Quart a les 10:15h
 3. Concursants: Hi podrà participar tothom qui ho desitgi, sense límit d’edat. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult.
 4. Inscripció: Es realitzarà la inscripció a través de https://goo.gl/forms/QDmwsv4QrTzrRTzC3. La data màxima per inscriure’s serà el 16 de desembre de 2017 a les 13h.
 5. L’arròs és gentilesa d’Arròs Molí de Pals S.L. i serà proporcionat per l’organització. La resta dels ingredients i estris necessaris per a la confecció de l’arròs, aniran a compte dels concursants. Cada concursant haurà de portar el seu material per cuinar (fogonet, butà,..).
 6.  L’hora d’inici per preparar l’arròs, és a les 10:30h. Cal que els concursants estiguin 15 minuts abans per praprar-ho tot. A les 13 h. s’hauran de tenir un mínim 6 racions perquè el Jurat les valori.
 7. L’arròs es farà al moment. Els concursants només podran portar el brou preparat de casa. (opcional).
 8. El Jurat estarà format per membres de femaquart i ciutadans que vulguin col·laborar en l’elecció dels guanyadors a través del ticket solidari.
 9. El guanyador s’emportarà a casa una CASSOLA DE FANG gentilesa de Josep Mestres.

10:15h – Recepció dels concursants

10:30 h – 13:00 h – Elaboració de l’arròs

13:00 h – 13:30 h – Deliberació del Jurat

13:35 h – Proclamació del guanyador

14:00 h – Arrossada popular

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s