Fisiotonik

 

 

 

Com ja sabeu, Fisiotonik és el centre que cuida ja de molts de vosaltres, els nostres pares, germans, cosins, fills, etc.

Amb ells fa ja 3 anys que col·laboren el nostre projecte segurament perquè compartim molts valors, el treball en equip, la vida saludable, la solidaritat, la cultura de l’esforç, etc.

I continuem treballant perquè el feedback que ens traslladeu tots vosaltres sempre és excel·lent en el tracte i les solucions dels vostres problemes físics.

Ara, per tots aquells que practiqueu l’esport una pel més enllà de la pura diversió i voleu millorar més, per un objectiu, una cursa, un repte concret, on sabeu que tots els detalls són importants, tot l’equip de Fisiotonik ha dissenyat un servei únic, un servei multidisciplinari, tot un equip treballant per tu i tot plegat en un mateix centre.

Diferents packs adaptats a les vostres necessitats que inclou, fisioteràpia, osteopatia, dietista,podòleg, estudi biomecànic i entrenaments personals. Tot un luxe poder gaudir de tots aquests serveis, aquests professionals treballant en equip amb un sol objectiu, preparar-te per treure el millor de tu mateix.

Us detallem aquest packs exclusius per socis i personalitzats per tu.

David Sanchez Martinez

Fisioterapeuta – Osteòpata – Acupuntor

Col. núm. 7685

Tel: 872 011 027 / 652 132 017

E-mail: david@fisiotonik.com / davidsanchezm11@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s