Presentació QRT amb en Pau Capell

Divendres 16 a la tarda, ja teníem en Pau Capell per Quart i a punt per anar una estona a córrer per les Gavarres i conèixer el nostre petit paradís.

Una oportunitat que a tots el runners els va encantar poder compartir alguns kms i seguir els consells del gran Pau Capell.
A les 20.00 començàvem amb la presentació del projecte “El Cotxe Escombra”. Un projecte del nostre amic Andreu Cufí, que ens feia molta il·lusió poder donar-lo a conèixer. Un projecte que de ben segur que en sentirem a parlar i serà font d’inspiració i ajuda de moltíssima gent que ha passat per aquesta malaltia o persones properes que ho estan passant.
És per això que li estem súper agraïts a l’Andreu per ser tan valent, emprendre un projecte tan important i ensenyar-nos que les coses més importants de vegades ens passen per alt i que els petits detalls són de vegades els que ens fan gran la vida

El projecte El Cotxe Escombra, anar en bicicleta de Quart a Usagre(Badajoz) que iniciarà l’Andreu Cufí i el seu pare el proper dia 17 de març i que us convidem a tots els ciclistes a acompanyar-lo en la seva primera etapa. T’animes ?!!
Tot seguit els nostres amics de Fisiotonik, que ja fa molts anys que cuiden de tots nosaltres, varen explicar tots aquests serveis que poden oferir com a centre, fisioteràpia, osteopatia, nutricionista, entrenador personal, podòleg, a més de tots aquells packs que ha preparat exclusivament per tots els nostres socis. Pack i serveis pensats per aquells esportistes que es plantegen tant un gran repte esportiu com els qui volen practicar qualsevol activitat física.
Llavors arriba el moment d’ensenyar la nova col·lecció de roba esportiva i casual QRTTeam.
I és que després de moltes setmanes de feina, treballant amb el fabricant, dissenyadors, i moltes reunions amb tots els patrocinadors, finalment vàrem poder veure les equipacions pels pròxims 2 anys i amb el luxe de fer-ho amb una passarel·la de models del més alt nivell: L’escola de models Maria Sánchez, de Quart va organitzar l’esdeveniment amb models, de totes les edats, petits i grans.
I finalment en Pau Capell, un gran esportista d’elit i gran persona que ens va ensenyar tots aquells valors que ens identifica i que mitjançant l’alta competició ens va traslladar per poder aplicar-ho al nostre dia a dia, com la superació personal, l’esforç, i l’actitud positiva per poder superar qualsevol repte o situació tant a l’esport, com a la vida.
I per finalitzar la festa, tots a sopar les súper pizzes gràcies a Toscana de Quart!!Tot això ha estat possible gràcies a totes les empreses que heu participat en aquest projecte, i que desde aquí aprofitem per agrair-vos la vostra col.laboració amb el poble i la seva gent.
Gràcies a:
Skoda Grupauto
Estació Servei Quart
Expocamping
Labac
Bonadona Terrissers
IMJnet
Nou Quart
Quart Sport Wear
Fisiotonik
Garatge Pitu
Construccions Serra
Mera
Esports Nabes
Pizzeria Toscana
Escola de models Maria Sanchez
Transports Jiménez
Tekinox
Bike GironaGràcies a tots els socis i veïns que ens heu ajudat a fer realitat aquest projecte, sou genials. I molt especialment al nostre  gran Jordi Cobos que ha, coordinat i ha fet possible que poguéssim gaudir d’en Pau Capell a Quart.Tenim un poble Genial amb una gent Genial i tots junts amb actitud sempre podrem assolir el que ens proposem!

 

FOTOS

VIDEO PAU CAPELL

VIDEO PASE MODELS MARIA SANCHEZ

#Quartmola

https://tvgirona.xiptv.cat/embed/342409?width=778&iframe_width=800&share=&height=438&iframe_height=484

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s